Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului San-Petru din Brașov

Descoperiți Tratamente Dentare Laser de vârf la TopAltDent în apropiere de cartierul San-Petru, Brașov, pentru o îngrijire dentară superioară și fără durere.

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser SAN-PETRU

TopAltDent – Clinica stomatologica de top în cartierul SAN-PETRU din Brasov

Nu trebuie să căutați prea departe pentru a găsi cea mai buna clinica dentară din Brasov. La TopAltDent, avem pe loc specialiști bine pregătiți și deosebit de experimentați gata să vă îndeplinească toate necesitățile dentare. Nu doar că oferim servicii dentare obișnuite, dar suntem specializați și în tratamente dentare de ultimă oră, cum ar fi Tratamete denare laser. Această metodă de tratament de ultimă generație oferă un nivel ridicat de precizie, mai puțin disconfort și o perioada de recuperare mult mai scurtă. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui tratament dentar eficient și confortabil, TopAltDent este clinica pe care trebuie să o vizitați. Oficiile noastre sunt convenabil amplasate în cartierul SAN-PETRU, făcându-ne ușor accesibili pentru toți cei care locuiesc în sau în apropiere de Brasov. Vă așteptăm cu drag la TopAltDent, unde îngrijirea dentară de calitate și serviciul excelent sunt întotdeauna prioritatea noastră.

Eleg cea mai bună clinică pentru tratamente dentare cu laser

Atunci cand vine vorba de sănătatea orală, alegerea unei clinici dentare de încredere este esențială. La TopAltDent, clinica noastră situată în apropiere de cartierul SAN-PETRU din Brașov, intelegem perfect aceste nevoi. Ne-am dedicat in furnizarea de tratamente dentare cu laser de ultimă generație, lucru care a revoluționat în mod semnificativ experiența pacientilor. Spre deosebire de tratamentele dentare tradiționale, procedurile cu laser sunt mai puțin dureroase, au o perioadă de vindecare mai scurtă și prezintă un risc redus de infecție. În plus, echipa noastră de medici dentiști profesioniști este dedicată oferirii unui serviciu de calitate superioară. Alegeți TopAltDent, locul unde tehnologia de ultimă oră si ingrijirea deosebită pentru pacienți merg mână în mână pentru a vă oferi zâmbetul pe care vi-l doriți.

profesionistă Tratamete denare laser SAN-PETRU

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de SAN-PETRU

Beneficiile utilizării Tratametelor dentare laser de calitate superioară la TopAltDent

Alegerea unui cabinet stomatologic cu recenzii excelente este de o importanță crucială pentru sănătatea dvs. orală. TopAltDent, situat aproape de cartierul SAN-PETRU din Brașov, vă oferă tratamente dentare laser de cea mai bună calitate. Această tehnologie modernă aduce numeroase beneficii, precum precizia crescută a intervențiilor, reducerea durerei și a umflăturilor, precum și un timp de vindecare semnificativ mai scurt. Tratametele dentare laser oferă o experiență mult mai confortabilă pentru pacienți, eliminând anxietatea asociată cu vizitele la dentist. Crescând calitatea serviciilor de îngrijire orală, echipa noastră dedicată de la TopAltDent își propune să vă ofere cel mai bun tratament stomatologic și experiență. Investiți în sănătatea dumneavoastră orală alegând TopAltDent pentru Tratamete dentare laser!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de SAN-PETRU

Serviciile Noastre de Top la Clinica Stomatologică TopAltDent din SAN-PETRU

La TopAltDent, clinica noastră stomatologică din apropierea cartierului SAN-PETRU, in Brașov, suntem specializați în oferirea unor servicii stomatologice de înaltă calitate. Printre acestea se numără: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Echipa noastră de specialiști experimentați pune la dispoziție cele mai moderne tehnici și echipamente pentru a asigura fiecărui pacient cele mai bune și mai gentile îngrijiri stomatologice. Alegeți TopAltDent – clinica din inima Brașovului, pentru încrederea, calitatea și rezultatele optime pe care vi le oferim.

FAQ - Tratamete denare laser in SAN-PETRU

1. Ce tip de tratamente dentare cu laser oferă TopAltDent în cartierul SAN-PETRU?

La TopAltDent, oferim o gamă largă de tratamente dentare cu laser. Aceste tratamente includ terapia laser pentru parodontoză, eliminarea cariilor cu laser, albirea dentară cu laser și multe altele. Tratamentele cu laser sunt non-invazive, eficiente și lipsite de durere, ceea ce ne permite să oferim pacienților noștri o experiență mai confortabilă și mai plăcută.

2. Ce servicii oferă clinica dvs. de stomatologie în apropierea cartierului SAN-PETRU?

TopAltDent este o clinică stomatologică de top, care oferă o gamă largă de servicii, inclusiv Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Ne dedicăm să oferim pacienților noștri cele mai bune servicii, cu cea mai mare grijă și atenție la detalii.

3. Ce este protetica dentară și cum poate ajuta pacienții cu probleme dentare?

Protetica dentară este un serviciu specializat pe care îl oferim la TopAltDent, care implică inlocuirea dintilor lipsă sau deteriorați cu proteze dentare artificiale. Acest serviciu poate ajuta pacienții să-și recupereze estetica și funcționalitatea zâmbetului, îmbunătățind în același timp sănătatea orală generală.

4. Oferiți tratament endodontic? Unde pot găsi mai multe informații despre acesta?

Da, oferim tratamente endodontice la clinica noastră. Acest tip de tratament este necesar când pulpa dentară, care se află în centrul dintelui, devine inflamată sau infectată. Puteti afla mai multe despre acest tratament, precum și când este necesar, pe site-ul nostru.

5. Cum poate ajuta pedodonția părinții în îngrijirea orală a copiilor lor?

Pedodonția este o ramură a stomatologiei care se ocupă cu îngrijirea orală a copiilor de la naștere până la adolescență. La TopAltDent, ne străduim să oferim un mediu confortabil și amical pentru cei mici, pentru a le asigura experiențe pozitive la dentist. Părinții pot afla mai multe detalii despre

pedodonție și sfaturi pentru îngrijirea orală a copiilor lor pe website.

Link-uri

Tratamete denare laser SAN-PETRU