Program: Luni – Vineri 08.30 – 21.00, Sâmbătă, Duminică zile libere

Tratamete Denare Laser în apropierea cartierului Tractorul din Brașov

“La TopAltDent, în apropiere de cartierul TRACTORUL din Brașov, oferim tratamente dentare laser de top pentru un zâmbet strălucitor.”

Implanturi dentare

Implanturile Fast&Fixed permit danturii tale să arate natural printr-o operație minim invazivă.

Protetică dentară

Tratamente pe bază de fațete, coroane dentare și alte proteze menite să se fixeze pe dinții naturali sau pe cei preparați.

Radiologie dentară

Cabinetul stomatologic este dotat cu aparaturi radiologice de ultimă generație precum Planmeca ProMax 3D.

Cosmetică dentară

Tratamente de cosmetică dentară profesională, de la plombarea cariilor și până la albirea completă a dinților.

Detartrajul/Air Flow

Detartrarea dinților presupune curățarea plăcii bacteriene acumulate pe o perioadă îndelungată de timp.

str. Nicolae Teclu 7

CLINICĂ STOMATOLOGICĂ ÎN BRAȘOV

De Ce Să Alegi Serviciile Topaltdent

Aparatură modernă

Serviciile stomatologice de calitate au nevoie de dispozitive performante pentru depistarea problemelor din cavitatea bucală.

Medici profesioniști

O echipă de 9 medici și specialiști sunt gata să îți vină în ajutor indiferent de complicațiile dentare care apar.

Sute de intervenții de succes

Zâmbetul tău este motivul nostru de a continua să găsim soluții pentru problemele danturii tale. Mii de clienți au fost mulțumiți de rezultate!

Tratamete denare laser TRACTORUL

Bine ati venit la TopAltDent – Clinica Dentara din Tractorul, Brasov

La TopAltDent, clinica noastra dentara situata in imediata proximitate a cartierului Tractorul din Brasov, ne mandrim cu o echipa de medici stomatologi recunoscuti pentru profesionalismul si expertiza lor. Noi punem la dispozitie servicii dentare de inalta calitate, respectand cele mai riguroase standarde de igiena si siguranta. Unul dintre aspectele care ne diferentiaza este utilizarea tehnologiei laser in Tratamentele Dentare, o metoda minim invaziva de tratare a diverselor probleme dentare. Acest procedeu, cu eficacitate dovedita, permite realizarea tratamentelor dentare fara durere si disconfort, reducand necesitatea anesteziilor si timpul petrecut in cabinetul stomatologic. Va asteptam la TopAltDent pentru a va bucura de servicii premium in domeniul stomatologiei, oferite intr-un mediu relaxant si primitor.

Importanța alegerii unei clinici de încredere pentru tratamente dentare cu laser

Pentru sănătatea și încrederea dumneavoastră, alegerea unei clinici dentare bune este de o importanță crucială, mai ales când este vorba despre tratamente dentare cu laser. La Clinica Dentară TopAltDent, situată în preajma cartierului TRACTORUL din Brașov, suntem specializați în acest tip de tratamente inovative, oferind pacienților noștri o experiență confortabilă și lipsită de stres. Înțelegem că sănătatea orala este fundamentală pentru calitatea vieții pacienților, prin urmare, dedicăm un efort considerabil pentru a asigura că personalul nostru este înalt calificat și dotările noastre cea mai recentă și eficace tehnologie. Ne lăudăm cu o combinație ideală de profesionalism, tehnică și empatie, pentru a vă oferi cele mai bune servicii de îngrijire dentară posibile. Încredințați-vă sănătatea orală echipei noastre de specialiști la TopAltDent.

profesionistă Tratamete denare laser TRACTORUL

Programează o vizită în cabinetul nostru!

Tratamete denare laser in apropiere de TRACTORUL

Beneficiile Tratamentelor Dentare cu Laser la TopAltDent

Fie că aveți nevoie de un tratament de canal sau de o detartraj, tratamentele dentare cu laser de la TopAltDent, localizată în apropierea cartierului TRACTORUL din Brașov, reprezintă alegerea optimă. Cu o rată ridicată de recenzii pozitive, clinica noastră a devenit un reper în domeniul stomatologic. A opta pentru tratamentele noastre cu laser înseamnă a beneficia de servicii de înaltă calitate, eficiență și confort sporit. Tratametele denare laser asigură un proces dureros minim, vindecare rapidă și o precizie excepțională. În plus, stomatologii noștri profesioniști și dedicati vor înlătura orice temeri sau anxietăți pe care le-ați putea avea în legătură cu vizita la dentist. Indiferent de nevoile dumneavoastră dentare, vă puteți baza pe TopAltDent pentru a oferi tratamente dentare cu laser de excepție, accesibile și eficiente, menite să vă păstreze zâmbetul frumos și sănătos. Un zâmbet frumos începe cu un tratament dentar de calitate!

Echipa noastră

Echipa Clinicii Dentare Topaltdent

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Sergiu Silion

Medic stomatolog cu competențe în Implantologie

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Alexandr Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Anastasia Danici

Medic stomatolog

medic stomatolog a Clinicii Topaltdent

Esanu Roman

Medic stomatolog

medic specialist ortodontie a Clinicii Topaltdent

Olga Brânză

Medic specialist Ortondonție și Ortopedie dento-facială

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Sirbu Diana

Asisteta medicala

asistenta medicala a Clinicii Topaltdent

Caloianu Elena Sorina

Asisteta medicala

receptionara Clinicii Topaltdent

Dulgher Iuliana

Receptionera

receptionera Clinicii Topaltdent

Volodin Cristina

Receptionera

Recenzii

Zâmbetul tău este prioritatea noastră!

Stomatologie in apropiere de TRACTORUL

Serviciile Noastre de Stomatologie în Cartierul TRACTORUL, Brașov

Bine vă găsim la clinica noastră stomatologică, TopAltDent, situată în apropierea cartierului TRACTORUL din Brașov, unde veți avea parte de un tratament de excepție într-un cadru primitor. Oferim o gamă variată de servicii stomatologice de înaltă calitate, cum ar fi: Implant Dentar, Tratamente dentare cu laser, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie și Pedodonție. Aici la TopAltDent, echipa noastră de profesioniști vă stă la dispoziție pentru a vă oferi cele mai bune soluții de îngrijire orală. Vă așteptăm cu drag!

FAQ - Tratamete denare laser in TRACTORUL

1. Ce tipuri de tratamente dentare cu laser oferă TopAltDent în cartierul TRACTORUL, Brașov?

La TopAltDent oferim o gamă largă de tratamente dentare cu laser, inclusiv tratamente pentru carii, abcese dentare și inflamații gingivale. Laserul poate fi utilizat pentru îmbunătățirea esteticii zâmbetului, precum și pentru tratamentul afecțiunilor minore, cum ar fi ulcerul aftos.

2. Ce servicii oferă clinica TopAltDent în afara tratamentelor dentare cu laser?

La TopAltDent, oferim o serie de servicii printre care Implant Dentar, Protetică Dentară, Radiologie Dentară, Cosmetică Dentară, Profilaxie Dentară, Tratament Endodontic, Parodontologie, Ortodonție, Odontologie, Pedodonție. Fiecare pacient are parte de îngrijire personalizată, pentru îmbunătățirea sănătății sale dentare și a încrederii în zâmbetul său.

3. De ce ar trebui să aleg TopAltDent pentru Profilaxie Dentară în cartierul TRACTORUL?

Profilaxia dentară este esențială pentru a preveni problemele dentare și pentru a menține sănătatea orală în cel mai bun stadiu. Cu experiența noastră vastă și tehnologia modernă, TopAltDent vă oferă cele mai bune servicii de profilaxie dentară, adaptate nevoilor dumneavoastră individuale.

4. Unde se află clinica TopAltDent în cartierul TRACTORUL?

TopAltDent este situată într-o locație accesibilă, în apropiere de cartierul TRACTORUL, Brașov, ușor de găsit și cu parcare disponibilă. Ne mândrim cu un mediu confortabil și sigur, cu echipa noastră de specialiști dedicați sănătății și binefacerii dumneavoastră orale.

5. Cum pot programa o consultație la TopAltDent pentru un Implant Dentar?

Programarea unei consultații pentru un implant dentar la TopAltDent este simplă. Puteți să ne contactați direct telefonic, să trimiteți un e-mail sau să completați formularul nostru online. Suntem aici pentru a vă îngriji sănătatea orală și pentru a vă oferi cel mai bun tratament posibil.

Link-uri

Tratamete denare laser TRACTORUL