Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.
Home

Turism Dentar! Vizitează Brașovul și repară-ți dantura!

investigatii stomatologice

Unele cazuri stomatologice presupun mai mult timp de intervenție pentru a ajunge la rezultatul dorit. 

Cel mai comun exemplu este procesul de inserare al implanturilor dentare care, în funcție de particularitățile fiecărui pacient, pot avea un timp de execuție de 1-4 zile. 

Ei bine, pentru acei pacienți care nu locuiesc în oraș și trebuie să parcurgă o distanță simțitoare până la clinica stomatologică, pentru aceia s-a realizat programul de turism dentar. 

În următoarele rânduri vei afla tot ce presupune turismul dentar la Topaltdent. 

Ți-am pregătit o serie de cazuri stomatologice complexe care presupun intervenții în mai mult de o zi, precum și o listă de beneficii pe care le vei obține alegând clinica noastră.

Prioritatea noastră este zâmbetul tău, de aceea vrem să-ți oferim servicii profesionale și o opțiune de cazare utilă pentru vizita ta în Brașov. 

Poate consideri că e mai benefic dacă îți rezervi o cazare în Brașov prin aplicațiile de booking și poate fi opțiunea cea mai utilă pentru tine. 

Însă turismul dentar reprezintă mai mult decât o cazare aproape de clinică, de aceea este atât de necesar pentru unii pacienți. 

Haide să vedem despre ce e vorba! 

unnamed 100

Ce presupune turismul dentar la Topaltdent

Pentru că stomatologii Topaltdent au o vastă experiență în diferitele ramuri ale medicinii dentare, tot mai mulți pacienți aleg vizita în cabinetul nostru din Brașov. 

Tratamentele complexe care presupun mai multe proceduri și manopere dentare se realizează în mai multe etape și în mai multe zile de intervenții. 

În cazul implanturilor dentare, abordarea noastră presupune un prim consult în care se analizează complexitatea cazului dentar și forma de tratament aleasă. 

Ulterior, în funcție de situația pacientului se începe procesul de tratament chirurgical prin care se extrag părțile dureroase sau nefolositoare ale danturii. 

Abia apoi se realizează inserarea implanturilor dentare. 

În această situație, intervenția completă poate dura între 3 și 5 zile în care pacientul trebuie să fie prezent în clinica noastră. . 

Pentru pacienții care locuiesc în afara orașului Brașov, deplasarea zilnică poate fi un disconfort sau chiar un impediment. 

De aceea am creat pachetul de turism dentar, care vine în ajutorul tuturor persoanelor care locuiesc în alte împrejurimi și care doresc serviciile noastre stomatologice.

Credem că zona montană în care este amplasată clinica Topaltdent merită a fi explorată de către toți pacienții. 

Deși sunt numeroase oferte de cazare în Brașov, pacienții turiști au posibilitatea de a alege una dintre camerele de cazare din interiorul complexului Topaltdent, amplasat în zona gării.  

Dispunem de apartamente complet utilate cu toate cele necesare pentru o ședere cât mai confortabilă. 

Frumusețea locației este redată de priveliștea încântătoare pe care o oferă muntele Tâmpa, amplasat chiar în fața complexului. 

Pe lângă utilitate și peisaj, cele mai mari avantaje ale pacienților care aleg serviciile de turism dentar sunt prețul avantajos și cazarea în incinta clinicii stomatologice. 

Tu vii să-ți repari dantura, iar noi avem grijă de bunăstarea ta!

unnamed 2022 01 17T201949.765

Ce beneficii obține pacientul prin aceste servicii?

Serviciile de turism dentar reprezintă un domeniu în continuă dezvoltare în orașul Brașov. 

Alături de Topaltdent poți planifica o mini vacanță în care să te bucuri de frumusețea naturii, de puritatea aerului și de toate stările pe care le declanșează energia orașului. 

Iar la finalul călătoriei tale vei pleca acasă cu un zâmbet mai bucuros și sănătos! 

Ce beneficii vei obține prin serviciul de turism dentar de la Topaltdent?

  • Prețuri reduse

În comparație cu alte oferte din țările europene, prețul pachetului de turism dentar este mult mai mic și adaptat la bugetul a cât mai multor oameni!

Prețul se calculează în funcție de natura și durata tratamentului dentar. Dacă durata intervenției este mai mare, pacientul va primi o reducere de preț pentru zilele de cazare.  

  • Calitate Europeană 

Clinica Topaltdent este recunoscută pentru standardele europene la care se ridică prin intermediul intervențiilor și a cazurilor stomatologice realizate. 

Serviciile și a tratamentele susținute în clinica Topaltdent sunt asigurate de o echipă de medici specialiști cu experiență, de aparatură ultramodernă și materiale de foarte bună calitate pe care le punem la dispoziția pacienților. 

  • Servicii stomatologice profesionale

Dispunem de o echipă de 9 medici și specialiști în toate ramurile medicinei dentare. 

În cadrul clinicii noastre poți beneficia de un tratament profesional în cazul serviciilor de : implantologie, cosmetică dentară, tratament endodontic, parodontologie, ortodonție, protetică dentară, odontologie, pedodonție, profilaxie sau radiologie dentară avansată.

  • Pachet complet de cazare pentru 1-4 persoane

Pentru că o vizită în Brașov este mai frumoasă în cuplu sau în familie, punem la dispoziția pacienților soluții de cazare în funcție de numărul de persoane, la prețuri corecte! 

  • O excursie în inima Brașovului

Cu Topaltdent îți recâștigi sănătatea zâmbetului în timp ce te bucuri de frumusețile orașului! 

Intervențiile dentare se vor desfășura în 1-3 ore pe zi. Ulterior vei putea să vizitezi obiectivele turistice din Brașov și zona naturală a muntelui Tâmpa. 

unnamed 98 1

De ce să alegi clinica Topaltdent?

Misiunea noastră este ca tu să te bucuri de o dantură sănătoasă și puternică! 

Activitatea din cadrul clinicii este întotdeauna supravegheată de medicii responsabili pentru zâmbetul tău.

Vei întâlni o atmosferă plăcută și relaxată, pentru că doar așa putem obține rezultate de excepție! 

Însă avem câteva motive pentru care merită să ne alegi pe noi : 

  1. Servicii stomatologice complete 

Suntem specializați în toate ramurile medicinii dentare și avem pregătirea necesară pentru a interveni în orice situație, indiferent de complexitatea cu care ne confruntăm! 

Aici poți găsi lista de servicii stomatologice complete realizate de Topaltdent! 

  1. Prețuri avantajoase pentru pacienții din alte zone

Pentru că înțelegem dificultatea financiară cu care se confruntă pacienții care au nevoie de tratamente dentare complexe, oferta de preț a serviciilor de turism dentar este accesibilă pentru mai multe categorii de venituri financiare.  

  1. Experiență profesională și echipă dedicată 

Garanția calității lucrărilor noastre este redată de experiența stomatologilor Topaltdent, care au obținut rezultate excelente și au redat mii de zâmbete pe buzele clienților noștri. 

  1. Tehnologie de ultimă oră

Pacienții Topaltdent beneficiază de tratamente și intervenții moderne, realizate prin aparatură ultramodernă și materiale calitative recomandate la nivel internațional.  

  1. Tehnici moderne și intervenții eficiente pentru pacienți

Pentru că medicina evoluează pe zi ce trece, abordarea dentiștilor Topaltdent se concentrează pe oferirea de proceduri și tehnici moderne, cât mai puțin invazive și care vor oferi performanțe maxime pentru tratamentul pacienților noștri. 

 Vizita în cabinetul medicului stomatolog se poate transforma într-o experiență frumoasă în Brașov, de care să-ți amintești cu drag! 

Mai ales dacă ești iubitor al muntelui! 

Lasă-ne să ne ocupăm de dantura ta așa cum se cuvine! 

Contactează-ne telefonic pentru mai multe detalii, programări și rezervări! 

Iar dacă știi deja ce tratament trebuie să urmezi, programează-te online prin formularul de contact

0770 743 787 (Programări)

Str. Nicolae Teclu 7, Brașov

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp