Cosmetică dentară - Plombare, albire, curățare și fațete

Serviciile stomatologice de specialitate se ocupă de funcționaliatea danturii, însă cosmetica dentară are la bază înfrumusețarea zâmbetului pacienților. De la plombe, care ajută considerabil la estetica dentară, până la albire, cosmetica dentară oferă un plus de încredere pentru zâmbetul tău.

Pentru rezistență îndelungată a danturii și un zâmbet atrăgător, serviciile stomatologice s-au adaptat nevoilor și dorințelor clienților. Fațetele, curățarea în profunzime a danturii și albirea dinților reprezintă un real ajutor pentru un zâmbet armonios.

Albirea dinților este cea mai utilizată metodă de înfrumusețare a danturii datorită cererii ridicate a pacienților. Prin albire, se înțelege restabilirea culorii naturale a dinților sau deschiderea nuanțelor de alb a dentiției. În farmacii sau pe piață se găsesc numeroase soluții prin care un zâmbet mai alb este promis: de la paste de dinți până la tratamentele cu benzi de albire. Chiar și rețetele pe care le poți prepara acasă sunt eficiente, accesibile. Însă este recomandat ca procesul de albire profesional, care are rezultate sigure și imediate, să fie supravegheat de un medic specialist.

Programează-te online în doar câțiva pași

Rezervă-ți consultația pentru implanturi dentare simplu și rapid, direct de pe site-ul nostru. Completează formularul, alege data și ora dorite, iar noi te vom contacta în curând pentru confirmare.

Albirea dinților - Cea mai populară formă de cosmetică dentară

Trebuie să știi că îngălbenirea dinților sau pătarea lor este normală și foarte ușor de provocat. Alimente cu pigment puternic precum anumite legume sau lichidele precum ceaiul, vinul, cafeaua, cauzează și ele deteriorarea aspectului dentiției.

De asemenea, o cauză des întâlnită a îngălbenirii dinților este fumatul. Fumatul dăunează danturii, iar în timp poate afecta chiar și osul maxilar.

O metodă eficientă de albire a dinților care este asistată de medicul stomatolog este albirea activată de lumină. Prin aplicarea unui gel și expunerea sa la lampa cu halogen sau la fascicul cu laser. Gingia este protejată de substanțe aplicate înaintea acestui proces de albire.

Albirea internă este o altă metodă eficientă de înfrumusețare a dinților.
Spre deosebire de albirea clasică, care funcționează de la exterior spre interior, albirea internă începe în sens invers. Din interior spre exterior, albirea internă este folosită în cazul dinților afectați de carii care acum au plombe și sunt devitalizați.
Scopul este, pe lângă cosmetizarea aspectului dinților, de a uniformiza dantura.

Totuși, după efectuarea unui astfel de tratament, sensibilitatea dinților și a gingiilor este sporită, însă după câteva zile, ea dispare.

Efectul albirii este imediat, vizibil, ceea ce va permite pacientului să se bucure de un zâmbet luminos din prima clipă când pășește în afara cabinetului.

Apelează la doctori specialiști care îți pot reda zâmbetul pe care ți-l dorești!

Albirea dinților acasă este deseori abordată ca soluție principală, însă rareori poate da roade. Dacă vorbim de ingrediente naturale, lămâia și bicarbonatul de sodiu sunt cunoscute pentru efectele lor benefice. Însă, pacientul riscă să irite gingia, să degradeze smalțul dintelui și să nu obțină rezultatele dorite.
Eficiența unui astfel de tratament este scăzută și prea mult apreciată.

Dacă dorești un zâmbet frumos și îngrijit, cu un aspect uniform, discută cu medicul stomatolog despre ce soluții poți aborda.

La clinica TopaltDent, vei avea parte de cele mai bune servicii și rezultate imediate în vederea albirii și cosmetizării dinților tăi.

Lasă-te pe mâna unui profesionist și redă vitalitate și luminozitate zâmbetului tău!