Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.

De ce fațetele dentare sunt partenerul de încredere al dinților tăi?

modele de fatete dentare

Știi că, zâmbetul este o caracteristică foarte ușor de ținut minte pentru oamenii cu care interacționăm zilnic. 

Un zâmbet frumos și încrezător este vizibil, te face să te uiți cu drag la el și este o calitate pentru persoana care îl poartă.

Totuși, ce se întâmplă când zâmbetul nostru are mici imperfecțiuni ? Ei bine, și imperfecțiunile ies în evidență.

Dacă tu mă urmărești acum, probabil că micile imperfecțiuni ale danturii tale te deranjează din ce în ce mai tare. 

Dinți îngălbeniți ? Pete ? Sau spații între dinți care te enervează ?

Poate că uneori te simți descurajat din cauza aspectului danturii tale, sau poate că nu, dar îți dorești o îmbunătățire considerabilă a zâmbetului, fără durere și la costuri acceptabile.

Ei bine, întotdeauna este loc de mai bine!

Fațetele dentare sunt scuturi de protecție pentru dantura ta!

Știai că fațetele dentare sunt o nouă metodă de corectare și îmbunătățire a aspectului dinților, fără durere și fără disconfort ?

În următoarele rânduri vreau să îți prezint câteva caracteristici ale fațetelor dentare, beneficiile imediate pe care ți le aduce dinților tăi și de ce este o soluție optimă pentru majoritatea cazurilor dentare minore.

 Sunt sigură că după ce vei citi aceste rânduri, vei știi exact care este cea mai bună alegere pentru dantura ta.

Mai ales că alegerea fațetelor dentare este una complet fără durere, care se aplică ușor pe dinți și nu necesită o îngrijire specială sau vizite frecvente în cabinetul stomatologi.

Iar avantajul principal al acestora, este că îți rezolvă instant problema sensibilității dinților și maschează culoarea sau petele de pe ei.

Dar pentru că vreau să îți ofer o imagine de ansamblu, urmărește-mă în continuare și îți promit că nu va fi un timp pierdut pentru tine ! 

unnamed 43

De ce fațetele dentare îți oferă un zâmbet încrezător în fiecare zi?

Fațetele dentare sunt o soluție modernă de protetică și estetică dentară, care se recomandă tuturor pacienților care nu au probleme stomatologice grave și își doresc dinți mai albi și o formă estetică mai naturală. 

vezi și  Obține zâmbetul mult visat prin fațetele dentare!

Fațetele sunt create special pentru a se potrivi fizionomiei fiecărui pacient în parte. 

Practic, este o procedură minuțioasă și personalizată, care vine ca o completare a aspectului danturii tale. 

Este o construcție dentară, realizată din ceramică ce imită perfect smalțul natural al dinților și vine ca un înveliș exterior al danturii. 

Corectează imperfecțiunile și redă strălucirea albului, fiind cea mai rapidă și sigură soluție pentru un zâmbet remarcabil. 

unnamed 44

Fațetele dentare sunt cea mai bună recomandare pentru cazurile dentare minore?

Fațetele dentare nu sunt o operație dentară complexă, dar este cea mai eficientă soluție pentru pacienții care își doresc o estetică a danturii mai frumoasă și mai spectaculoasă. 

După cum spuneam anterior, este o soluție recomandată pentru cazurile dentare minore, precum : 

  • Pacienții care au dinți îngălbeniți sau pătați, datorită fumatului sau a alimentelor care afectează culoarea dinților
  • Pacienților care suferă de sensibilitate dentară și au dinți erodați
  • Pacienților cărora li s-au format spații între dinți
  • Pacienților care au dinți inegali, iar estetica danturii se deformează

Practic, fațetele dentare sunt soluția optimă, care te scapă de cheltuieli suplimentare și îți redă o dantură impecabilă în doar câteva clipe!

unnamed 29

Fațetarea dentară în 4 pași te aduce mai aproape de zâmbetul dorit

Cum ți-am amintit în rândurile de mai sus, fațetele dentare nu necesită operații de amploare, ci se realizează într-un proces simplu, fără durere și costuri ridicate pentru pacienți. 

  1. Consultația, moment în care pacientului i se efectuează radiografii, scanare intraorală, poze portret și scurte filmări, care îl ajută pe doctorul stomatolog să realizeze fațetele potrivite pentru dantura pacientului. 
  2. Pe baza radiografiilor, se realizează zâmbetul digital al pacientului, prin care el poate alege varianta cea mai bună pentru forma dinților, dimensiuni și culoare, care îi va transforma zâmbetul actual într-unul ideal.
  3. Realizarea fațetelor personalizate, prin frezarea blocurilor de ceramică și prelucrarea manuală, atât de minuțioasă, pentru un finisaj cât mai aproape de naturalețe. 
vezi și  Care este factorul principal care duce la apariția unui implant dentar?

Montarea fațetelor, proces care se realizează printr-un adeziv dentar special, prin care doctorul stomatolog crează ansamblul perfect al danturii. O procedură nedureroasă pentru pacient, care se realizează într-un timp foarte scurt. 

Exact, nu este un proces chinuitor, ci unul simplu și care îți va schimba complet dantura și îți va crește starea de bine, cu un zâmbet exact așa cum ți-l dorești!

unnamed 45

Care sunt beneficiile directe aduse de fațetele dentare?

Știu că deja ai identificat avantajele personale ale acestei soluții dentare, dar lasă-mă să îți mai prezint câteva, la care poate câ încă nu te-ai gândit. 

Estetica

Fațetele dentare îți schimbă puternic culoarea și forma dinților, fiind folosite ca o alternativă de albire a dinților. Avantajul principal, este că în timp nu își modifică deloc culoarea și își păstrează intensitatea albului. 

Protejează dinții

Nu doar că sunt cea mai bună alternativă pentru coroanele artificiale, dar datorită grosimii mici a fațetelor dentare, acestea îți protejează dinții și gingia și reduce considerabil sensibilitatea. 

Rezistență în timp

Ceramica din care sunt construite fațetele dentare asigură o rezistență și fiabilitate de lungă durate, mai exact între 7 și 15 ani. 

Imită naturalețea dinților

Fiind un înveliș modelator pe dinții tăi, fațetele dentare sunt create special pentru a reda naturalețea danturii, fără efectul de fals. 

Procedură nedureroasă

Acesta este un avantaj principal pentru mulți pacienți. Este bine să știi că fațetele dentare reprezintă cea mai puțin invazivă procedură dentară, care schimbă aspectul dinților. 

Nu necesită întreținere specială

Exact. Fațetele dentare nu necesită o îngrijire specială sau folosirea de produse de protecție. Este aceeași metodă de îngrijire pe care o folosești pentru grija față de dinții tăi naturali. 

vezi și  Ce este tartrul dentar și cum poate fi tratat?

Cu fațetele dentare e mai ușor să-ți protejezi zâmbetul!

Ei bine, te-am surprins? Avantajele sunt multe, dar aici ți-am prezentat cele mai importante din punct de vedere al pacienților, pregătiți pentru o schimbare majoră în viața lor, mai precis, în aspectul dinților lor. 

Și pentru că ți-am spus deja tot ce era necesar, îți las ție loc să iei o decizie. 

Totuși, dacă imperfecțiunile dinților este un aspect care te intimidează, fațetele dentare ar putea fi cea mai bună investiție pentru un zâmbet încrezător, așa cum îți dorești.

Dacă ești hotărât asupra deciziei tale și simți că acum e momentul să faci o programare, îți las aici o scurtătură către formularul nostru de contact

Fii sigur că unul din specialiștii noștri va lua legătura cu tine în cel mai scurt timp !

Îți mulțumesc că m-ai urmărit până aici și nu uita, zâmbetul tău contează !

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp