Posibilitatea de achitare în rate! Fără Dobândă.

Reconstruiește-ți dantura cu implanturile dentare SKY [Bredent]

implante cu tehnologia sky

Dacă ai ajuns până aici, însemnă că ești unul dintre acei pacienți care nu se mândrește atât de mult cu aspectul danturii sale.
O dantură nesănătoasă, pe lângă faptul că îți provoacă durere și disconfort în timpul mâncării și vorbirii, îți scade mult stima de sine.
Probabil că te simți intimidat, sau ești speriat de faptul că alți oameni vor râde de tine, dar crede-mă, cel mai neplăcut lucru este disconfortul pe care îl simți zilnic.

Ai ajuns de mult la concluzia că un implant dentar ar fi răspunsul la problema ta, dar ești speriat de operația în sine ?
Sau nu ești 100% convins că aceasta este soluția ideală pentru tine ?

Implantul dentar cu tehnologia SKY Fast & Fixed

În următoarele rânduri, am să îți răspund concret la aceste întrebări.
Îți voi prezenta tehnologia implanturilor SKY Fast & Fixed, îți voi spune pașii de lucru al întregului proces și îți voi dezvălui câteva beneficii concrete, care te vor convinge că această metodă este soluția perfectă pentru dantura ta.

Dar înainte de a trece în miezul problemei, vreau doar să-ți spun, că tehnologia SKY Fast & Fixed este o tehnică avansată de reconstrucție totală a danturii, care se aplică ușor și fără durere într-o singură zi !
Da, ai văzut bine, în doar câteva ore dantura ta va fi implementată și așezată corespunzător, iar tu te vei bucura de un zâmbet neobișnuit de frumos !

unnamed 35

Implanturile dentare SKY Bredent, calitatea inovației germane

Bredent Medical GmbH & Co.KG este brandul german, care își dedică activitatea de peste 45 de ani, în îmbunătățirea calității vieții oamenilor. 

Având unele dintre cele mai bune clinici stomatologice, atât în Germani cât și în România, soluțiile implantologice oferite de Bredent au devenit cele mai cerute de către pacienți, fiind unele dintre cele mai avantajoase în ceea ce ține de sănătatea orală. 

Pentru că sănătatea și bunăstarea pacienților sunt valorile primare ale acestui companii, cercetătorii Bredent au reușit să dezvolte cele mai prietenoase, sigure și ușor de inserat implanturi dentare

unnamed 36

SKY Fast & Fixed – sistemul de implanturi pentru refacerea totală a danturii

O tehnologie revoluționară care a ajuns să satisfacă peste 30.000 de pacienți cu probleme dentare majore. 

În ziua de astăzi, disconfortul datorat unei danturi nesănătoase ne afectează în mai multe moduri. 

În principal, durerea pe care o simți în timpul mâncării sau dificultatea de a mesteca, te face să te simți poate, adeseori neputincios sau frustrat. 

Și sunt sigură că sunt momente în care încerci să eviți să-ți expui dantura în timpul interacțiunii cu alți oameni, iar acest lucru poate că te intimidează, dar ce poți fi sigur, este că nu ești singurul pacient în această situație. 

În condițiile în care tot mai mulți oameni se păstrează activi până la vârste înaintate, iar estetica danturii a devenit din ce în ce mai căutată, tehnologia SKY Fast & Fixed vine ca o soluție revoluționară, care nu doar câ îmbunătățește aspectul danturii tale, dar îți redă funcționalitate dinților, rapid și fără durere! 

Fast & Fixed este un sistem de 10 implanturi dentare, care susține lucrări protetice pe întreaga cavitate orală. 

Ca mod de inserare este ușor și fără durere, iar întregul proces durează câteva ore. 

Astfel că, indiferent de gradul de deteriorare al dinților tăi, în aceeași zi poți avea o dantură perfectă cu implanturile SKY Fast & Fixed. 

Acest sistem poate fi implementat cu succes și pe o singură arcadă dentară, fiind format din 6 implanturi pentru arcadă și alte 4 implanturi pentru mandibulă. 

Totuși, pentru o îmbunătățire perfectă a întregii danturi, sistemul Fast & Fixed se adresează tuturor persoanelor, care suferă de pierderea totală a dinților, printr-o reconstruire dentară care imită naturalețea dinților. 

unnamed 37

Pentru cine este recomandat sistemul SKY Fast & Fixed?

Dacă faci parte din următoarele cazuri dentare, îți recomandăm să iei în considera soluția implanturilor dentare SKY Fast & Fixed, pentru că este un sistem inovativ care îți redă funcționalitatea danturii, rapid și fără durere. 

  • Pacienții care au câțiva dinți pe arcade, dar sănătatea lor este deteriorată, iar funcționalitatea lor ineficientă, atunci sistemul SKY Fast & Fixed este soluția către un zâmbet sănătos și încrezător! 
  • Pacienții care nu mai ai nici un dinte în sistemul dentar, dar doresc dinți ficși în detrimentul protezei mobile.
  • Pacienții tineri, care nu doresc o proteză mobilă
  • Pacienții care poartă deja o proteză mobilă, dar aleg soluția optimă pentru dinți ficși
  • Pacienții care nu doresc să treacă prin intervenții chirurgicale de adiție osoasă
  • Pacienții de vârste înaintate, care nu doresc o proteză mobilă 

Cei mai mulți aleg sistemul SKY Fast & Fixed datorită rapidității de executare a intervenției dentare, care nu prezintă riscuri pentru pacienți și calitatea germană a materialelor, care susțin corectă o lucrare dentară completă. 

unnamed 26

Un implant dentar fix într-o singură zi cu tehnologia SKY Fast & Fixed!

Inserarea implantului dentar pentru întreaga cavitate orală se realizează în 4 pași simplii : 

  1. Se întocmește planul de tratament, proces care durează maxim 1h, timp în care se efectuează radiografii și imagistică dentară pentru a stabili planul de tratament. Specialistul stomatolog va știi calitatea osului, poziția nervilor și a sinusurilor, lucru care îl ajută în executarea corectă a implanturilor dentare
  2. Faza chirurgicală în care se inserează implanturile dentare. Operația se efectuează sub anestezie locală și durează aproximativ 2 ore, în funcție de cazul pacientului. Se introduc implanturile dentare în os și se modelează gingia pentru un aspect cât mai aproape de natural. 
  3. Protezarea temporară constă în atașarea pe dinți a unei lucrări dentare provizorii fixe în 24 de ore. Astfel că, pe parcursul tratamentului, pacienții pot mânca fără probleme și pot zâmbi cu încredere.
  4. Protezarea permanentă, operație care se execută după 4-6 luni de la inserarea implanturilor. Se înlocuiesc lucrările temporare cu cele definitive, care sunt confecționate din diferite materiale precum compozit, porțelan, ceramică, etc.

Prin doar câteva intervenții simple și rapide sunteți mai aproape de o dantură sănătoasă și un zâmbet perfect!

unnamed 27

Avantajele sistemului de implanturi SKY Fast & Fixed

Deși sunt sigură că deja ți-ai dat seama care sunt avantajele majore ale acestui sistem, vreau să-ți prezint mai în detaliu avantajele generale și specifice ale implanturilor SKY Fast & Fixed

Funcționalitatea

Sistemul de implanturi îți redau funcționalitatea normală a dinților, fără durere sau disconfort în timpul mâncării. 

Aspectul 

Pentru că osul coboară dacă nu este susținut, se deteriorează considerabil aspectul feței. Prin implanturile SKY Fast & Fixed, nu doar dantura perfectă va atrage priviri, ci și aspectul întinerit al feței. 

Rapiditatea de inserare

Sistemul Fast & Fixed îți redă frumusețea zâmbetului într-o singură zi! Extracția dinților deteriorați, inserarea de implanturi și plasarea lucrării protetice temporare se realizează în doar câteva ore. 

Riscuri scăzute

Implanturile dentare SKY Fast & Fixed sunt o soluție mult mai promițătoare pentru cavitatea orală decât implanturile obișnuite. 

Prețuri accesibile

Datorită faptului că sistemul utilizează 10 implanturi în total, pentru întreaga cavitate orală și nu necesită intervenții chirurgicale costisitoare, prețul total al pachetului de tratament este considerabil mai mic decât al implanturilor montate separat. 

Și uite că am ajuns la final. Îți mulțumesc că m-ai urmărit până aici și sunt sigură că deja ai în minte o idee formată despre sistemul de implanturi dentare SKY Fast & Fixed

Montan Dentist – clinica deciziilor corecte, tehnologiilor performante, specialiștilor inteligenți și, desigur, a dinților sănătoși

Așadar, ceea ce dorești să faci mai departe depinde doar de tine, dar vreau să fii sigur, că indiferent de alegerea ta, Montan Dentist îți stă la dispoziție cu informații suplimentare despre dantura ta. 

Dacă deja ești decis și știi ce urmează să faci în continuare, îți las aici o scurtătură către rubrica de programări online

Vei fi contactat în cel mai scurt timp de specialiștii noștri și te asigur, vei fi cu un pas înainte spre zâmbetul tău de vis ! 

×

Cu ce vă pot ajuta?

× Scrie pe WhatsApp